Nivika säkrar fortsatt tillväxt genom emission om 400 mkr och tar in en ny delägare

Publiserad: 17 dec, 2019 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter AB (publ) har på bara tre år gått från ett fastighetsvärde på 1,6 mdr till 3,5 mdr (per 2019-08-31) och har som målsättning att år 2023 äga en fastighetsportfölj om minst 6 mdkr. Nivika ska växa vidare med geografiskt fokus på Småland. Det betyder dels att förtäta fastighetsbeståndet i Jönköping, Värnamo och Växjö men även överväga förvärv på nya orter i regionen där utvecklingspotentialen bedöms vara gynnsam.  . . .
Läs mer

Nivika bygger hundratals lägenheter på Österängen

Publiserad: 30 sep, 2019 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter fortsätter expandera i Jönköping och som du kunde läsa i Jönköpings-Posten har vi nyligen fått ett tillfälligt bygglov för att bygga närmare 200 lägenheter för unga vuxna och studenter på fastigheten "Valplatsen" som ligger på Österängen i Jönköping. Det är vår förhoppning att de första huskropparna ska vara inflyttningsklara under hösten 2020.  . . .

Läs mer

Fastighetsförvärv på A6-området i Jönköping

Publiserad: 06 dec, 2018 | av Joakim Dicker

En mindre fastighet med 600 m2 uthyrbar yta har förvärvats per den 2018-12-03. Fastigheten Vakten 10 är belägen på Jönköpings hetaste handelsområde A6, närmare bestämt Batterigatan 13 i Jönköping. I området finner man bl a även Asecs köpcentrum men även mycket annan handel, kontor, lager och vård finns. . . .

Läs mer

Nivika köper Stenladan i Växjö

Publiserad: 05 dec, 2018 | av Joakim Dicker

Igår den 4 december förvärvade Nivika Fastigheter AB den s.k. Stenladan i Växjö med tillhörande byggrätt. Köpeskillingen är ca. 31 miljoner kronor. Affären är godkänd av Kommunfullmäktige, VKAB samt Videums styrelse.  . . .

Läs mer

Vi söker en Teknisk Förvaltare

Publiserad: 17 okt, 2018 | av Joakim Dicker

Tjänsten är tillsatt 2018-12-13

Teknisk Förvaltare

Nivika Fastigheter är ett av Smålands mest expansiva privatägda fastighetsbolag. Till våra fastigheter söker vi nu en Teknisk Förvaltare. Som teknisk förvaltare har du ett övergripande ansvar för våra fastigheters tekniska förvaltning. Du är även en viktig representant ut mot våra hyresgäster och vårdar och vidareutvecklar relationen med dem. Du är driven, initiativrik, resultatmedveten, kundorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Som medarbetare på Nivika är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.
Tjänstens placering är i Jönköping men arbete på andra orter där koncernen har verksamheter kan förekomma.

Du rapporterar till företagets Förvaltningschef.

Din bakgrund

Vi letar efter en person med rätt personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg eller fastigheter. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande, samt har kunskap om fastighetsinstallationer. Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

Personliga egenskaper

Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande datakunskaper är en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a att vara:

  • Utveckla/planera/genomföra/följa upp driften och energioptimeringen av våra fastigheter.
  • Drift och övervakning av fastighetssystem, OVK, kyla, driftstatistik
  • Ansvara för driftsekonomi

Körkort: B-körkort är ett krav.
Placering: Vårt kontor i Jönköping.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Anställningsstart: Enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Förvaltare Mats Bergendahl, tfn. 0770-22 01 54


Intresserad?

Tjänsterna ska tillsättas snarast möjligt varför utvärdering av CV:n sker löpande.
Välkommen att skicka oss ditt CV och personligt brev till:

Dan Carlsson
Fastighetschef 
Epost: dan@nivika.se
Märk din ansökan med ”Teknisk Förvaltare Jönköping”. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 . . .
Läs mer

Nivika förvärvar fastighetsbestånd

Publiserad: 20 aug, 2018 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter har förvärvat 11 fastigheteter i Värnamo av Stig Remne. Fastigheterna ligger i två bolag och Nivika köper dessa bolag och tillträde sker den 28 augusti.
 . . .

Läs mer